петък, 3 октомври 2014 г.

Triumph ( lingerie ) *една некозметична статия

Колебах се малко дали да пусна изобщо публикацията, защото поначало се придържам основно към козметиката като съдържание в блога. Но прецених, че тъй като все пак това е блог, насочен към женската аудитория, то тази статия може да бъде от полза на някоя от вас. И така, днес ще стане дума не за козметика, а за дамско бельо. А когато стане дума за луксозно бельо, то няма как в съзнанието ми да не изникне първо бранда Triumph, които според мен са на челните места, най-вече в категория: качество.


Ако като мен сте от момичетата, на които все им е трудно да намерят точния размер и модел, ако също така обичате да се придържате към по-естественото и не харесвате бельо с подплънки, то това може да се окаже добър избор и за вас. Моделът, който ще ви покажа можете да видите отдолу. Ако преценявате, че това изобщо не е модел за вас, то може да прескочите тази кратка статия. Ако обаче ви допада, то надолу ще откриете подробностите.

Снимки: Интернет. Модел: Triumph Ladyform Soft.
Лично аз съм от хората, които държат преди всичко на удобството. Поради тази причина е възможно моделът да се стори на някои от вас твърде обикновен, скучен или затворен. За мен обаче той е изключително практичен и действително удобен.


Това, което мога да кажа конкретно за този модел е, че след няколко годишна употреба не се е деформирал твърде много, скъсал или повредил по някакъв начин. Цената е малко висока бих казала, но като цяло качеството я оправдава на 100%, поне според мен.


Имам същия сутиен на марката в черен цвят от няколко години и определено съм много доволна от него. Единствен недостатък според мен е, че цветовете в които се предлага са твърде ограничени - те са в базовите бяло и черно, като този който виждате в момента беше нещо като лимитирана серия, която за съжаление не присъства в постоянния им асортимент. Представлява смесица между сиво, синьо и лилаво. За сметка на това обаче има голям избор от размери.


Този тип сутиени се водят прибиращи. Не точно стягащи, но определено коригират формата и донякъде повдигат по мое мнение.


Материята е приятна и качествена. Не ми се е случвало да излезе банел, както често се случва с бельо по-нисък клас. Презрамките разбира се имат опция да се коригират.


В заключение мога да кажа, че от всички сутиени които аз лично притежавам, този е най-удобен и практичен. Мисля, че не е излишно да присъства и такъв модел в гардероба ми.

Цена: 75 лв.
Моята оценка: 10/10

Нямам идея дали подобен тип статия е интересна и полезна за вас или пък сте я сметнали за напълно ненужна, затова бих се радвала да изкажете мнение. :)

А вие имате ли бельо на Triumph? А какво е мнението ви?

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Поздравления!Статията ми допада много.Мисля,че си на правилна посока.Красотата не означава само грим,а и удобство,усещане,излъчване,сексапил.Вярно е,че моделите им изглеждам малко "бабешки"/извинявам се предварително за определението/ или поне не толкова секси и сладки,както други, но предполагам си заслужават цената,имайки предвид качеството и дългата употреба.Смятам,че инвестицията си заслужава,особено ако търсиш качество и комфорт.Според мен има нужда от подобни статии,защото ги намирам най-малкото полезни и подсещащи за неща,които малко може да сме позабравили или пренебрегнали. Ще се радвам да видя още такива,независимо дали ще са за бельо или домакински уреди :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, радвам се, че се харесва. Да, точно защото и аз прецених, че все пак като блог насочен към жените, бельото е една доста важна част, реших да включа и тази последна моя покупка. Относно моделите - има и доста по-секси модели от този на същия бранд, но както споменах, за мен комфорта е на първо място, затова съм и избрах да представя именно този модел. Но всъщност имам доста приятелки на моята възраст, които също носят подобни на този модели и са доволни. :) Ще се опитам в бъдеще да има още подобни статии :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •