четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Любими продукти за септември 2014 | September Favorites 2014

Отдавна се каня да направя подобна рубрика, но все не ми оставаше достатъчно време или пък нещо ме възпрепятстваше. В повечето блогове я следя с интерес, но ето, че дойде време и аз да я започна. Ще подчертая, че конкретно аз в месечните си любимци няма да включвам единствено любими продукти закупени през съответния месец, а по-скоро най-често използваните от мен продукти през месеца. Ако искате да разберете кои бяха любимците ми за изминалия месец, ето и кои са те.


През този месец се оказва, използвах доста продукти,но разбира се съм включила тези, които присъстваха почти ежедневно в грима ми.


 Накрая на публикацията ще покажа и няколко общи снимки, но сега ето и кои бяха конкретно любимците ми този месец.


През септември имам два любими фон дьо тена, които използвах много често. Харесвам ги, защото нямат ефект "маска", но разбира се не бива и да се прекалява с количеството. И двата стоят сравнително естествено и са едни от продуктите, които предоставят естествен завършек. И двата имат бих определила сатенен завършех, а не точно "dewy" както го определят повечето момичета.


Други продукти, които използвах почти ежедневно са балсамът Baby Lips и базата за сенки на Avon. Като цяло балсамчето не е лошо, използвам го най-вече заради приятния аромат, не толкова заради хидратацията. Базата на сенки също харесвам, защото е много лесна за нанасяне и като цяло си върши работата. Има още какво да се желае от нея, но за цената си е добра. Харесвам и малката и сладка опаковка и на двата продукта.


Други любимци за месеща са гел лаковете на Avon. Харесвам цветовете, трайността и нанасянето. Определено добро попадение на бранда. 


Други продукти, които използвах са разбира се моята любими спирала на Max-Factor Masterpiece. Използвам черната, неводоустойчива. Друг продукт който използвах почти ежедневно най-вече като акцент е моливът на NYX. Като цяло това е най-малко харесваният цвят от общо трите, които притежавам. Но по някаква причина най-често го използвах като акцент във вътрешната част на клепача. Въпреки всичко харесвам и трите Djumbo моливи. 


И последният ми любим козметичен продукт за месеца са разбира се Color Tattoo-тата на Maybelline. Знаете, че харесвам тези сенки. Приятни ежедневни и в стабилни опаковки. Има още какво да се желае откъм консистенция, тъй като ми идва малко твърда и трудна за нанасяне, но въпреки всичко се справям с тях и ако трябва да взема само едни сенки в мен, то това ще бъдат On and On Bronze.



И последният ми любимец уви не е козметичен, но пък няма как да не стане любим на всички художници /като мен/ или въобще хора, които харесват цветовете и рисуването. Това са цветните химикалки, които закупих наскоро.

Ето и няколко по-общи снимки на септемврийските ми любимци.


Надявам се снимките, както и септемврийските ми любимци да ви харесат.

А кои са вашите любими продукти и не само за изминалия месец? 
Имате ли някой/някои от продуктите, които показах? А какво е мнението ви за тях?

Follow me:
            

4 коментара:

  1. Супер са- и снимките , и продуктите :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Имаш ли някой любим продукт, който да съвпада и с моите любимци? :)

      Изтриване
  2. Какви сладки химикалчетааа <3 Този фдт на Буржуа толкова положителни мнения чета, че усещам как скоро ще си го купя.. само да свърша с наличното :D А за балсамчето на Мейбълийн нещо не съм склонна да го харесам, месец почти го ползвам и сигурно само от инат ще го изхабя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да :) За фон дьо тена - не го възхвалявам чак толкова, но е приятен наистина. Имай предвид обаче, че е със силно жълтеникъв подтон /който даже и на мен ми идва малко в повече/, но пък някак успява да се слее до голяма степен с кожата и не личи толкова. За балсамите - харесвам ги единствено заради опаковката и аромата :D откъм хидратация малко накуцват :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •