петък, 10 октомври 2014 г.

L'oreal | Infallible eyeshadow - Forever pink

Реших да обновя поста за тези сенки, тъй като да си призная не бях посягала към тях повече от година. Въпреки това смятам, че има доста какво да се каже за тях. Това ревю ще бъде положително, защото още преди да съм почнала да пиша за продукта в детайли ще ви кажа, че ми харесва. Ето и подробностите.

loreal infallible forever pink eyeshadow

Както споменах, взех тези сенки преди повече от година. Това беше единственият цвят, който тогава си харесах. Количеството по мое мнение е огромно и би стигнало за години напред, което оправдава и по-високата му цена.

loreal infallible forever pink eyeshadow

За формулата и опаковката - всъщност консистенцията е особена. Сенките представляват нещо като леко пресован пигмент, не са печени, но не се и разпрашават прекалено. Нанесени се мажат като масло, но всъщност са непресовани. В опаковката има малко черно капаче, което един вид ги предпазва от разпрашаване и донякъде частично ги пресова всеки път, когато затворите опаковката. Както казах обаче, за мен продукта се доближава много до пигментите. Аз лично нанасям с пръсти, но разбира се може да се нанесе и с четка. 

loreal infallible forever pink eyeshadow

За цвета - много ми харесва този цвят. Според различната светлина може да преобаладав розовото или златистото. Като цяло са розови, но под различен ъгъл стават почти изцяло златисти. Както знаете, за мен комбинацията от розово-златисто в едно е много красива, любима за мен и озаряваша най-вече кафяви очи /каквито са моите/. Не съм сигурна обаче, че розовите сенки за очи обаче са най-подходящият за мен цвят. Всъщност със сигурност не са, но пък изглеждат много красиви, нанесени на клепача.

loreal infallible forever pink eyeshadow

И разбира се ще покажа още няколко суоча. Цветът не е плътен на едно нанасяне, но позволява наслояване. Аз лично винаги слагам база отдолу, тъй като все пак са по-маслени и биха се събрали в гънките на клепача. Използвала съм я и с базата на ArtDeco и с тази на Avon. 

loreal infallible forever pink eyeshadow

loreal infallible forever pink eyeshadow

В заключение мога да кажа, че много харесвам тези сенки, най-вече заради хубавия и деликатен цвят, който е чудесен за ежедневен грим. Не са прекалено блестящи, комбинират се добре и с други цветове. Цената им е доста висока, но и качесвото е добро. Не съм виждала сенки, които да са във вид на полу-пресован пигмент и определено са едно интересно и иновативно попадение в колекцията ми.

Цена: ~ 14 лв.

А вие имате ли тези сенки? А конкретно този цвят? Доволни ли сте от продукта?

Follow me:
            

6 коментара:

  1. Ооох,уникални снимки пак на уникален продукт :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) Опитах да уловя и златистата страна на сенките, надявам се съм успяла :)

      Изтриване
  2. Аз имам сини и винени сенки от същата серия и наистина са много приятни, бях ги забравила :)) благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че те подсетих! Ако имаш ревю за тях може да споделиш :)

      Изтриване
  3. Виждала съм ги по магазините и винаги съм се чудила дали са хубави. Всъщност никога не съм ползвала сенки на Лореал и може да ги пробвам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено са хубави :) Според мен оправдават цената си.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •