четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Flormar | n009 - Neon nails

Името на този лак звучи някак кодово. Всъщност това е лак, който имам от около година, силно се надявам все още да се предлага. Ако не е така обаче, то просто ще покажа едно предложение за ярко лилави нокти, макар вече да идва зима. Като цяло смятам, че независимо от сезона, ако ви се носи даден цвят - то винаги можете да го носите, съчетан с шал или някакъв аксесоар. И без повече приказки, за всички любители на лилаво-сините тонове, ето и ревюто. 

flormar n009 neon nails

Уви не притежавам ноктите, каквито винаги съм харесвала, но съм на мнение, че всеки трябва да използва това, което му е дадено. Затова и днес ще ви покажа как лакът стои върху моите нокти. 

flormar n009 neon nails

Консистенцията е гъста и покрива напълно на 2 пласта. Съхне малко по-бавно, но това е стандартно за лаковете на Флормар. А цената е дори под 2 лв., което за мен си заслужава.

flormar n009 neon nails

Четката на лака е стандартна и малка. Само трябва да внимавате при нанасяне, защото като цяло цветът е много пигментиран и е много вероятно да намажете и кожичките в съседство.


flormar n009 neon nails

flormar n009 neon nails

flormar n009 neon nails

 Е, това беше моето кратко ревю. Не бях многословна, но се постарах да компенсирам с повече снимки. Надявам се да е било интересно за вас. 

Follow me:
            

6 коментара:

  1. Много приятен цвят :)) И отива на блога ти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Да, точно, че е в стила на блога беше и една от причините за това ревю :D

      Изтриване
  2. Здравей,
    за мен лаковете на Флор Мар са любими от този клас. На моите нокти, 2 пласта издържат около седмица, което е просто перфектно. Много ми харесва цвета на лака, както и ноктите ти :) Перфектни са :)
    Поздрави
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  3. Имам същия лак и е един от най-любимите ми. Дори заради него си купих всичките цветове от серията, които също не са лоши, но този конкретно се оказа най-сполучливия. В Плевенското Лили все още се намира този цвят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер, може би наистина все още се продават и на други места, силно се надявам да е така :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •