вторник, 21 октомври 2014 г.

Топ 10 под 10 лв. | Top 10 under 10

Няма да скрия, че лично аз намирам за изключително полезни всички подобни публикации за продукти, които са бюджетни, но хубави
Опитах да подбера различни продукти от използваните в предишните две статии, затова ето и моите 10 предложения.


Както вероятно вече знаете, имам още две части на серията.

       

Ето кои са продуктите, които избрах да ви покажа в тази публикация.


№ 1
Започвам първо с продукт, без който не мога - мицеларната вода. Аз лично до момента съм най-доволна от тази на Garnier - огромно количество за цената под 10 лв. Харесва ми донякъде повече и от Биодермата, защото когато даден продукт е по-скъп, то всяка капка се пести. С тази на Гарниер обаче нямам такова притеснение, защото като свойства е същата, а количеството и е почти двойно. Почиства и фон дьо тена ми, както и грима от очите. Не ми щипе, не остава лепкав филм. Е, спиралата ми не почиства от раз, но аз принципно залагам на H2O-то за тази цел, а не на мицеларните. За мен този продукт е на първо място в моя топ 10.


№ 2
Много известне и обичан продукт от всички. Това е масленият зелен лакочистител от Lilly. До момента не го бях включвала в поредицата, но дойде и неговия ред. Икономичен, премахва лака сравнително лесно в сравнение с други лакочистители, съдържа по-малко ацетон и не изсушава ноктите. Дори леко хидратира кожичките, заради маслата в него. Цената на голямата опаковка е дори под 2 лв., затова нямаше как да не го включа. Харесвам този продукт!


№ 3
Следва продукт, който е наистина универсален и просто нямаше как да не го включа. Това е пудрата за блясък на Wet n Wild. Може да се използва като хайлайтър, руж и бронзър или като сенки за очи. Мултифункционален, голямо количество на цена около 8 лв. Определено си представям да взема при пътуване например, когато не искам да нося много продукти. Взимам един подобен, който да мога да използвам за почти всичко и съм готова.



№ 4
И като сме тръгнали да говорим за пудри...Ще предложа и тази на Essence. Всъщност мисля, че вече се предлага само в пресован вариант, но продукта би трябвало да е същия. Всъщност тази пудра наистина матира много добре, а лицето се усеща някак гладко. Притеснява ме единствено състава, заради който я използвам и наистина рядко. Но ако сте от момичетата, на които състава не им е чак толкова голям проблем - продукта е добър и матира наистина добре. Безцветна е, затова пасва на всяка кожа. 



№ 5
Следващия продукт е всъщност лак, който беше актуален по-скоро миналото лято. Но нямаше как да не го покажа въпреки това, защото е чудесен! Това е един от пясъчните лакове на Perfect. Този, който имам аз е S 75. Цветът е страхотно люляково лилаво, със сребристи брокати /доколкото знам има 3 вида - сребристи, златисти и смесени/. Аз се радвам, че успях да намеря именно сребристия от серията, тъй като комбинацията от сребърно и лилаво много ми харесва. Лакът е траен, стои чудесно и цената му е около 4 лв. Какво повече мога да искам!



№ 6
Следващия продукт е именно червило, което е много популярно последните месеци. Това е матовото червило от Golden Rose. Предполагам сте чели милион похвали към него. Аз ще бъда малко по-скромна и ще кажа, че е интересен продукт и ми допада. Попринцип аз не нося матови червила, защото устните ми са много чувствителни и често се напукват, съответно матово червило не би спомогнало по никакъв начин. Реших обаче все пак, че е хубаво да имам и такова в колекцията си. За момента това е единствения цвят който имам и който действително ми е допаднал. Когато сложа балсам отдолу не забелязах да изсушава прекомерно устните ми, а цвета е плътен, наситен и траен. За цената от около 4-5 лв. е добро, определено! На мен ми харесва и матираната му гилза и нямам забележки към продукта!



№ 7
Тук ще сложа отделните рефили със сенки на Inglot. Като цяло мисля, че сенките на бранда не са най-най-любимите ми, но са едни от тях да кажем. Ще покажа именно матови сенки, за да добиете представа за пигментираността им /без база/. Като цяло смятам, че е много добра идея сами да избирате цветовете и да правите собстевни палитри, а цената на един рефил е около 8.50 лв., което съпоставено с качеството е една добра алтернатива за колекцията ви да кажем. Цветът е суочнат без база, като беше нужно минимално загребване за да изкара наситен цвят.


№ 8
Следва един много любим на мен продукт, за който вече знаете. Това е On and On Bronze  - Color Tattoo - Maybelline. Тези кремообразни сенки са чудесни! Наситени, с база издържат цял ден, подходящ за ежедневен грим. Като цяло са едни от любимите ми, затова въпреки,че са под номер 8, за мен трябва да са на челните места! Цената им е около 10 лв., което за огромното количество което получавате е чудесно!


№ 9
Следващия продукт е така всеизвестните Jumbo моливи на NYX. Като цяло са доста мазни и носенето им без база е немислимо. Но са интересен продукт, особено за акцентиране във вътрешната част на окото например. Избрах да покажа и любимия ми цвят, който горе-долу може да се сметне за дуохромен и е смесица между розово, синьо и лилаво. Цената им е малко под 10 лв, а избора от цветове - доста голям!



№ 10
И на последно място в днешната ми класация /но не и на последно по качество/ е базата за сенки на Avon. Нямаше как да не я добавя, тъй като за цената си около 5 лв. е добра! Върши работата си като база, определено, макар да бях скептично настроена към нея преди да я използвам. Но уви прикрива венички и други несъвършенства, матира клепача и действително до голяма степен предотвратява събирането на сенки. Освен това е в малко и сладко бурканче, което обаче има широко гърло и загребването и с пръсти е лесно. Консистенцията е мека и удобна за разнасяне.


E, това бяха моите 10 предложения за бюджетни, но хубави продукти. Надявам се публикацията да е била полезна за вас и да ви е дала нови идеи и насоки. Опитах да включа наистина различни марки, както и продукти по предназначение. Надявам се съм успяла :)


А вие имате ли някои от тези продукти? А кой е вашият ТОП 10?

Follow me:
            

8 коментара:

  1. Много интересна и полезна статия , от тези продукти в към моя топ 10 мога да отнеса мицеларната вода , червилото на ГР , лака на перфект и сенките на мейбълин ...другите неща просто още не съм ги пробвала :) но това е много добра идея за публикация
    http://paradais535.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. В такъв случай очаквам и твоя топ 10 в най-скоро време :)

    ОтговорИзтриване
  3. Оооо ,супер интересна публикация. Даваш ми идея и аз да направя такава..макар че половината продукти биха съвпадали хаха ;д Не съм особено доволна само от молива за очи на Nyx и пясъчния лак на Perfect (това е май ,защото не си уцелих цвета :( ) :)))
    beglamorous93.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва :) Ако направиш и ти такава публикация - ще ми е интересно да я видя :)

      Изтриване
  4. Поредната интересна публикация :) Моят Топ 10 под 10 лв: Базата за сенки на Avon, Мицеларна вода Bioderma, Gel Finish лак от Avon, Лакочистител Blanchette, Фон дьо тен Maybelline SuperStay BETTER SKIN, Розова вода Милва, Спирала Big&Daring Avon, Giant pen stick Color Elixir Max Factor, Очна линия Maybelline Master piecese, Гланц Essence XXXL shine :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря и се радвам, че сподели и твоите любими продукти :)

      Изтриване
  5. Много хубав пост! На мен също са ми много любини мицеларната вода на Гарние, сенките на Мейбълин и моливите на NYX. Преди години много харесвах и Mega Glo на Wet'n'Wild, но го бях забравила :))

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •