сряда, 3 септември 2014 г.

TAG: The 7 Deadly Sins Of Makeup


Този таг не мога да си спомня точно в чии блог видях, но поради дългото ми отсъствие от блог пространството едва сега реших да го направя. Но така или иначе не смятам, че готините тагове имат определен срок. Бих се радвала ако сте се включили в тага да ми оставите линк в полето за коментари или ако искате да го направите - то чувствайте се тагнати.

TAG: The 7 Deadly Sins Of Makeup 


1.Алчност: Кой е най-скъпият продукт, който притежавате?  


Трудно ми е да отговоря. Вероятно няма да бъда много коректна в отговора, но ако трябва да се спра само на един продукт, то ще избера палитрата на Inglot.

2.Гняв: С кой продукт имате силна love/hate връзка?


Да кажем на първо място е очната линия, която или ще стане идеална, или изобщо няма да се получи. Това мисля се случва при повечето от нас и е общо взето един от най-трудните продукти за поставяне.

3.Чревоугодничество: Коя марка заема по-голяма част от грим колекцията ви? 


Хм, доста ми е трудно да определя, тъй като общо взето имам по много неща от различни марки. Не съм от хората, които купуват само от една единствена. Общо взето поравно имам продукти на Avon. Nyx, Essence и Wet 'n wild. Все пак нека кажем Avon.

4.Леност: Кой продукт пропускате най-често поради мързел?


Отново, това е очната линия. По-лесно ми е за 2 мин. да сложа сенки и спирала, отколкото да отделя време за очна линия.

5.Гордост: Кой продукт ви носи най-много самочувствие?


Фон дьо тена. Без всичко останало бих и съм излизала много пъти. Но без фон дьо тен - рядко.

6.Похот: Кой продукт е на върха във вашия списък?


Хм, червилото <3 Обожавам продукти за устни още от тийн годините ми, а всъщност това беше и първата козметика, която някога съм изпробвала. Конкретно червило няма да назовавам, защото има доста, които харесвам.

7.Завист: Кой продукт изглежда добре върху други хора, но не и върху вас?


Основно бронзъри, хайлайтъри, дори и пудри. Все не ми се получават точно така, както бих искала.

Follow me:
            

5 коментара:

  1. Хаха...това с очната линия и на мен ми се случва...но какво да се прави...както ти каза или ще се получи добре, или въобще няма :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D И разбира се, винаги се получава когато не ме интересува особено и няма някакво специално излизане. Но когато стане дума за нещо важно, то задължително очната линия няма да се получи. :D

      Изтриване
  2. Хехе това е много интересен ТАГ! И уау, имаш много червила.. аз винаги като успея да понатрупам и си правя почистване :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, това са общо взето половината от всички, които имам :D когато стане дума за червила нямам мярка :)) Ще се радвам да се включиш в тага :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •