четвъртък, 18 септември 2014 г.

Балсами за устни | Lip Balm Collection

Днешната публикация ще е от типа фото статия, тъй като няма да ви разказвам много за продуктите, тъй като вече съм го правила в отделни публикации, които ще спомена. Колекцията ми от балсами далеч не е внушителна, но за момента е такава и мен лично ме устройва, тъй като и без това имам твърде много налични продукти за устни. Ще спомена накратко мнението си за всеки един от тях, като основно роля тук ще имат снимките. Ето и как изглежда наличната ми в момента скромна колекция от любимите ми продукти за устни - балсамите.


Започвам с няколко общи снимки на балсамчетата.


Започвам с двата от Avon, за които вече съм ви разказвала. За тях ще кажа само, че съм доволна. Скоро ще бъде пуснат и вариант с ванилия, който се замислям дали също да не взема. Отделно има с роза и мед. Но аз имам праскова и какаово масло. И двата са добри за цената си от около 3.50 лв/бр.



Следващите два, за които също съм ви разказвала. Имам два от най-популярните нюанси - Peach Kiss & Cherry Me. Взех ги на цена около 4.50 лв/бр. За тях какво да кажа...що се отнася до хидратация не съм особено впечатлена, но като глезотика, която придава лек цвят и има доста приятен и наситен аромат - не са лоши. Харесвам цветната им опаковка, но мисля, че оцветителите в тях донякъде възпрепятстват основната им цел - да хидратират наистина добре.



Следващото не е точно стандартен балсам, а по-скоро лек тониращ. Няма да си кривя душата - взех го заради страхотния неонов цвят, който нанесен върху устните /но многоркратно/ докарва приличен розов нюанс. Червилото ми прилича на химическо, тъй като в последствие сякаш засилва все повече и повече. Има подобно и в бранда на Catrice. Не зная дали все още се предлага, цената му беше около 5 лв.



Следващите балсами на са Avon. Розовият беше лимитиран, не е лош като цяло, но белият хидратира по-добре. Той всъщност е сатндартния универсален балсам, но просто в коледна опаковка.



И последният е балсам на Nivea с малини. Като цяло през годините съм имала много балсами на Нивея, но честно казано така и не усетих да хидратират. Този има страхотен вид, ухае много приятно, придава светло-розов цвят и т.н. Но не усещам да хидратира. Това е поредният балсам на бранда, който някак така и не ме удовлетвори напълно. Това беше и причината да не купя новите им в кутийки. Освен ако не прочета някакви страхотни отзиви за конкретен балсам на марката, засега ще се въздържа от повторна покупка. Цената беши около 5 лв.



И накрая завършвам с една обобщаваща снимка.


А вие имате ли някой от тези продукти? А от кои сте доволни/недоволни?

Follow me:
            

12 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодаря :) Преди беше по-внушителна, но засега положението е това :)

      Изтриване
  2. И аз съм така с балсамите на Nivea...а всичките ми приятелки казваха, че при тях си хидратира и се чудих дали аз просто не съм наред :D Наскоро започнах да ползвам стандартния крем на Nivea като балсам преди да си легна (не е толкова хубав мирис -тип бабешки крем :D и на вкус не е много приятен), но като изключим това на сутринта устните ми са толкова меки и хидратирани. И се чудя защо не използват същата формула и за балсамите си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото знам, в повечето от балсамите има парафин, който дава фалшиво усещане за хидратация. Не мога на 100% да го потвърдя, но е възможно да се дължи на това. Колкото до крем вместо балсам :D По-добре купи някой истински балсам - хвалят много хималая, Nyxe, а и на Avon не са лоши.

      Изтриване
  3. Имам и аз 2 на Babylips .Този на Nivea ми е любимият. Тези на Avon ги ползвах като бях малка и си спомням ,че бяха много вкусни..А този бонбон на Essence не съм го срещала по щандовете :( Много ми допада ще го потърся и този на Catrice :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно тези на Нивея действат различно при всички, което е напълно нормално :) За Есенс - аз моя го взех от ДМ, до беше преди около половин година :/ Но този на Катрис мисля, че е от постояния им асортимент и доколкото знам е почти същия, но по-скъпичък :)

      Изтриване
  4. Цветните балсами на Nivea наистина не са кой знае колко хидратиращи. Но една зима бях в Полша с Hydro Care и наистина спаси много сериозно положение. В момента се мажа с Labello Protect + SPF 15, който би трябвало да го има същия под името Nivea в България. И той също е доста хидратиращ и е много приятен за лятото. И двата не съдържат парафин.
    Моите любимци засега са балсамите на Figs & Rouge и Burt's Bees. Определено винаги ще си имам по един на тези две марки, за всеки случай.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, да...чувам само добри отзиви за Burt's Bees, но уви имам силна непоносимост към мед :( Което ме спира да купя и балсама на Nyxe. Забелязала съм обаче, че безцветните балсами хидратиран много повече от цветните, което вероятно не е нещо ново под слънцето :D но все пак да си кажа. :)

      Изтриване
  5. Чудна колекция имаш :) и аз все се мъча да ги доизхабя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. :) Всъщност що се отнася до хидратация, имам повече вяра на безцветните, но май се получи така, че повечето са ми цветни :D

      Изтриване
  6. Въпросът ми е относно стандартният балсам на ейвън. Понеже видях балсам в нетната оферта но там пише подхранващ сггроздето мисля че беше. Въпросът ми е тези двата балсама еднакви ли са? Благодаря предварително:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами принципно този се води с някакви витамини, доколкото помня и е напълно безцветен. Не можах в нетната за кампания 13 да открия подобен, затова не мога да кажа със сигурност. Ако приложиш линк към нетната мога да погледна и да кажа.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •