вторник, 30 септември 2014 г.

Golden Rose - Selective ( nail polish collection )

И преди съм ви говорила и показвала тези лакове, но реших да направя едно обобщено ревю за тях, като съм включила всички лакове на Golden Rose от тяхната сравнително нова колекция Selective. За мен това са по-евтините алтернативи на лаковете OPI. А защо? Защото опаковката им е много подобна, но според мен са много по-бюджетни, а и изборът от цветове е огромен! Ако искате да видите всички, които притежавам за момента, то ето и подробностите.

golden rose selective nail polish

Както може би вече споменах, имам 8 лака от серията. Повечето от тях са в нюанси, които обикновено не нося често - именно тъмни есенно-зимни цветове, вариращи от бордо, до червено и тъмно лилаво. Като цяло само два от нюансите ми са по-ежедневни, а два са изцяло летни. Притежавам общо 3 пастелни лака и 5 перлени. Повечето са покривни на 2 пласта, като може би само първия /вдясно/ има нужда от повече наслояване.

golden rose selective nail polish

Като цяло нямам забележки към лаковете. За цената си от 3-4 лв за 16 мл са повече от добри. Трайността не е твърде голяма, но е достатъчна за мен. Също така съхнат сравнително бързо. Четката е малка, но на мен ми е удобна. За в бъдеще бих си взела и още цветове, но за момента това са наличните ми.

golden rose selective nail polish

Тук можете да видите всички цветове отблизо, кои са пастелни и кои перлени или с лек шимър. Добавила съм и макро снимки на всеки цвят, за да можете реално да прецените какво представляват.

golden rose selective nail polish

А ако познавате добре мен и блога знаете, че не бих ви оставила да се чудите какво точно представлява всеки цвят. Поради тази причина разбира се, съм ви подготвила детайлни снимки на всеки от цветовете.

Кратко уточнение за цветовете:
Romantic Evening - много нежен и приятен ежедневен цвят, любимец на много момичета. Представлява нежно бледо розово. Пастелен, покрива плътно на 3 пласта.
Candy Fantasy - един от любимите ми. Перлен, покрива на 3 пласта. Представлява бронзов нюанс, с долувим розов подтон. Наистина чудесен цвят!
№ 59 - Много летен, ярко коралов цвят! Пастелен, покрива на 2 пласта.
№ 60 - На снимката не се вижда съвсем точно, но всъщност е небесто синьо с лек лилавеещ шимър. Не е изцяло пастелен, но не е и изцяло перлен. Покрива на 2 пласта.
Crimson Sunset - също не се вижда съвсем точно, но всъщност е много особен оранжев цвят, с доста силно долувим розов блясък. Не бих го нарекла дуохромен, но се доплижава. Перлен, покрива на 2 пласта. Много подходящ за есента!
Exotic Journey - един от любимите ми. Пастелен, покрива на 2 пласта. Представлява светло малинено червено, с лек розовеещ нюанс. Определемя го като идеалният малинен цвят лак. 
Purple Mirage - eдинственият цвят, който леко ме подвете. Както се вижда, изглежда лилав, със синеещ шимър. Нанесен обаче, стои някак цикламен. Пак е хубав, но не е точно такъв, какъвто изглежда в шишенцето. Перлен, покрива добре на 3 пласта.
Vendetta - най-тъмният, който имам. Определям го по-скоро като бордо, като има и някакъв кафеникъв подтон. Много подходящ за зимата. Перлен, покрива на 2 пласта.

golden rose selective nail polish romantic evening

golden rose selective nail polish candy fantasy

golden rose selective nail polish 59

golden rose selective nail polish 60

golden rose selective nail polish crimson sunset

golden rose selective nail polish exotic journey

golden rose selective nail polish purple mirage

golden rose selective nail polish vendetta

Цена: ~ 3.90 лв.

А вие имате ли от тези лакове? Кои цветове? А доволни ли сте? Кои са любимите ви лакове/серии на Golden Rose?


Follow me:
            

9 коментара:

  1. Подредила си ги като войници - готови са за маршируване! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D Да, опитах по цветове някак да ги систематизирам. От светли към тъмни, но важното е, че са готови за действие по всяко време :)

      Изтриване
  2. Имам 2 броя от тази серия - в момента номерата ми се губят, но единият силно наподобява малиновото, а другият е пепел от рози. Доволна съм много, а и сега са по 1.99 та ще се запася ;)

    ОтговорИзтриване
  3. На щанда на марката на ниво 0 в mall Sofia :)

    ОтговорИзтриване
  4. Нямам edit - толкова са и в техният сайт, а като се знам колко съм луда, ще си поръчам 15 тина броя ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Romantic evening и цвят 59 изглеждат прекрасно :))

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •