сряда, 17 септември 2014 г.

Поръчка от Avon ( септември 2014 )

Преди около седмица ви бях обещала да покажа скромната си поръчка от Avon. Този път мога да кажа, че всеки един от продуктите ми харесва и е едно добро попадение на бранда. 


Говорила съм вече за новите гел лакове от серията. Единственият цвят който имах беше Lavender Sky, от който съм много доволна! И поради този факт реших да се сдобия с още няколко лака от серията, тъй като вече бях сигурна, че са покривни, съхнат сравнително бързо и са доста трайни без никаква база или топ лак. След като се сдобих и с още 2 цвята вече съм убедена в качеството им, за което се радвам. 
Друго, което ще спомена е още един балсам в сладурска кутийка /обичам продукти в подобни опаковки, макар да не ги намирам за практични/, както и един хубав парфюм, който за мое нещастие спряха, но аз се сдобих с него от нетна оферта /важи за представители/. Ако все пак има откъде да го намерите - препоръчвам.

Цвят: Mauvelous

И така, минавам направо по същество. Започвам с лаковете. 

• Тъй като вече имам лилавия лак от серията, който много харесвам, реших да се сдобия с два по-есенни цвята. Единият за мен е абсолютно копие на любим мой Flormar-ски лак. Тъй като лака на Флормар е страхотен, но съхне бавничко, реших да се спра на гел лака на Avon, с надеждата да получа почти същия цвят, но по-траен и бързосъхнещ - е, така се и случи. Покрива плътно и на един пласт, но въпреки това нанасям по два. 

Цвят: Dazzle pink

• Вторият лак реших да бъде нежно прасковено, подходящо за ежедневието и за периодите, в които ноктите ми са по-къси. Цветът е полу-пастелен, като има едва долувими сребристи шимъри. Покрива плътно на 3 пласта, но предвид sheer консистенцията и шимъра това е нормално. Съхне сравнително бързо и при първото ми носене издържа около 5 дни без да съм нанесла топ лак или база. 


Цена: ~ 3.50 лв./бр.
Моята оценка: 10/10

Вторият продукт е балсам за устни. Харесвам балсамите на Avon като цяло и вече съм ви разказвала за един от същата серия, който много харесвам. Става дума за балсамчето с праскова. Сега се спрях на този с какао. Има по-мазна консистенция от другия и силна сладникава миризма /която на мен ми харесва/. Нанасям го вечер. За цената си е добър балсам. Харесвам и опаковката - пластмасова е, но стабилна. Количеството вътре е огромно /поне за моите разбирания/, а балсамът - икономичен.



А тук можете да видите и състава на продукта.


Цена: ~ 3.90 лв.
Моята оценка: 4/10

И за накрая оставих парфюмът, тъй като е спрян, но както казах - ако имате откъде да се сдобиете с него - препоръчвам. Много приятен аромат, стилна и стабилна стъклена опаковка.


Цена: ~ 26лв.
Моята оценка: 9/10

И това беше последната ми скромна поръчка. Надявам се обаче да ви е полезна и да ви даде насока за продуктите.

А вие имате ли някой от тези продукти? Доволни ли сте от тях?

Follow me:
            

6 коментара:

  1. Балсама много ми хареса :) Аз имам с мед и много си го обичам и искам още един, но не знаех какъв...ама май вече знам :) май се влюбих в този с какао.... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И с прасковата и този са хубави. Не се усещат тежки и на мен лично и двата ми харесват. Прасковата е с по-неутрален аромат, с какаото значително по-силен. Ти реши кой от двата повече би ти харесал :)

      Изтриване
    2. Само да вметна, че в следващия каталог пускат и вариант с ванилия :))

      Изтриване
  2. Чудесни покупки. Лаковете изглеждат страхотно , както и балсамчето. Само опаковката на балсама ми се струва малко непрактична ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина лаковете си струват парите. За балсамчето - аз лично ползвам балсами в такава опаковка само вечер. През деня в забързаното ежедневие или за момичета с дълги нокти не са много практични, но разбира се не е невъзможно да се нанасят. Но пък за скромната цена си струва :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •