понеделник, 11 август 2014 г.

Wet 'n Wild ( сенки за очи ) - онлайн поръчка

В първата част ви показах всички продукти, които поръчах онлайн. Тук обаче ще говоря само и единствено за сенките, които са три различни вида.


Започвам първо с кремообразните сенки, във вид на молив. Размерът е малък и компактен, имате избор от 6 цвят, като повечето от тях са в студената гама и са по-тъмни и наситени нюанси. Цветът, с който аз се сдобих е Electro. Още с първия суоч на ръка забелязах, колко кремообразни и лесни за нанасяне са сенките. Много силно пигментирани, дори и без база. Действително доста приятен и пигментиран, качествен продукт. Като недостатък отчитам събирането в сгъфката на клепача, за което препоръчвам да използвате база отдолу, както и факта, че молива се остри и трябва да бъдете внимателни, за да не счупите сенките, тъй като все пак заради кремообразната си консистенция са по-меки. Като цяло обаче, наистина един практичен и удобен за нанасяне продукт. Цената е 5.90 лв./бр.



Цветът представлява наситено небесно синьо, с може би лек зеленеещ оттенък /може би се дължи на жълтеникавия подтон на кожата ми, тъй като попринцип зелен оттенък не се забелязва/. Нюнасът е със силен метален блясък, затова ако сте почитатели на перлените сенки - този продукт ще ви допадне. На следващата снимка можете да видите детайлни суочове, както и моливът, сниман съвсем отблизо. 



Следващият продукт са моно сенките. Те пристигат в малка и компактна пластмасова кутийка, която на мен лично ми изглежда достатъчно стабилна. Започвам с нюанс 252 Nutty, който веднага стана един от любимите ми. Бих казала, че този цвят прилича адски много на новите сенки на Bourjois, които имам. Разликата е, че сенките на Wet n Wild са със студен подтон, по-меки и лесни за нанасяне и една идея по-пигментирани. Цветът мога да определя като разновидност на така популярния Taupe /сиво-бежав/. Много приятни ежедневни сенки, пигментирани дори и без база. Консистенцията им е някак по-мазна и лесна за нанасяне, както споменах, от тази на Bourjois. Както винаги препоръчвам за още по-добър резултат да използвате база.



Следващия нюанс, който всъщност е подарък от Wet n wild са отново моно сенки, но в нюанс Panther. На снимките се виждат малки сребристи шимъри, но в действителнтост, нанедеси върху клепача стоят матирани. Наситено черно, или по-скоро може би тъмно сиво. Определено доста пигментирани. Могат да се използват като акценът във вид на очна линия. 

Цената на моно сенките е 4.90 лв./бр. Има избор от 7 цвята, като сред тях има както перлени, така и матови. Какви продукти на Wet 'n Wild имате? Откъде ги купувате и доволни ли сте от тях?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •