петък, 8 август 2014 г.

NYX | Jumbo eye pencils


В това ревю ще ви покажа най-популярния продукт на марката, която се внася от около половин година и в България - Джъмбо моливите на NYX. Можете да ги намерите в магазини "Златна рибка", но в магазина в София мога да кажа, че има много продукти, които отсъстват, или пък дадени цветове от серии. И поради тази причина, както и 3-дневното намаление, което вече отмина /-20 %/, реших да се възползвам и да закупя 3 от моливите, като дълго време умувах кои точно цветове да си взема. Тъй като обаче не успях да покрия условието /безплатна доставка над 39 лв/, просто доплатих 3 лв. към поръчката и крайния резултат беше - 3 молива за 27 лв. или по 9 лв. на молив. Редовната им цена е 9.95 лв.

Вътре се криеше това:


Ето и как изглеждат close-up и трите молива.  Сами можете да видите по-зърнистата, ако мога така да я нарека, структура на Sparkle nude /вляво/, дуохромните отенъци на Oyster и меката, кремообразна консистенция на Yogurt /вдясно/.

Недостатъци:

Както всеки продукт и този има такива. Ето и кои са те, поне според моя опит с тях. Първо, за съжаление изискват подостряне. Това може да бъде проблем, тъй като моливите са по-меки. Съветът ми е, преди да ги подострите, сложете ги за 10-15 мин. във фризер или силен хладилник. Когато изстинат малко, ще са по-лесни за подостряне и съответно, шансът да се счупят - по-малък.


 Втория проблем - изпробвах и трите цвята без база и мога да кажа, че по този начин носенето им е почти невъзможно /имайте предвид, че клепачите ми са по-скоро мазни/. Сенките се събраха в линиите на клепача за няма и 2 часа, а цветовете /особено на Oyster/ почти изчезнаха. Затова съветвам, да носите база под тях.



А сега ще покажа снимки за всеки един от моливите, за да можете по-подробно да ги разгледате.

Yogurt



Оказа се доста труден за улавяне цвят. На снимките изглежда по-жълтеникъв и златист, а всъщност е бежаво-розов.

Oyster



Прекрасен и свеж дуохромен цвят. Не е много наситен за съжаление, но надявам се с база положението да е доста по-добре.

Sparkle Nude



Дори на снимките се виждат сребристите брокатчета. За тези, които не си падат по лъскавките гримове, точно този молив надали ще ви допадне. Цветът е приятно златист.


Моето впечатление за моливите:


Приятни сенки. Малко твърди при нанасяне /поне според мен/, но лесно се наплъстяват. Може да направите цвета по-интензивен при желание. Приятни цветове и симпатична, компактна опаковка. Любимият ми нюанс е Oyster, защото е по-скоро дуохромен /смесица между розово, лилаво със синеещ подтон/. Yogurt e вторият цвят, който харесвам. Най-наситен е Sparkle nude, но твърде едрите му сребристи брокатчета някак го правят твърде...Коледен? Поради тази причан сякаш ми харесва най-малко от трите. Тъй като видях и Iced Mocha, донякъде съжалявам, че вместо Sparkle Nude не взех него, но ми се стори почти същото като едно от Color tattoo-тата на Мейбълин, затова и се хвърлих към неизвестното /тъй като нито един от трите нямаше тестер/.
Цена: - 9.95 лв./бр.

Имате ли някой от тези моливи? Кои нюанси? А какво е мнението ви за моливите? Бихте ли закупили някой от цветовете, показани в това ревю?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •