сряда, 30 юли 2014 г.

Top 3 под 3 лв. | Top 3 under 3


От дълго време обмислям тази кратка статийка, но вече дойде и нейният ред. И на други места съм срещала подобни публикации, в които авторът на блога избира своите любими 3 продукта под 3 лв. /или 5 продукта под 5 лв - възможно е да направя и това/. В повечето от тези статии един от фаворитите несъмнено е зеленият лакочистител от Lilly за който няма как да не се съглася, но въпреки това реших да избера друг продукт на негово място. Е, макар единият от тях /моливите на Импала/ да надвишават скромната сума от 3 лв с около 40 ст., все пак реших да включа и тях, тъй като наистина са козметика, която си заслужава.

И така...моят Топ 3 под (около) 3 лв. е...


Червилото - за скромната си цена от 2.90 лв. е просто прекрасно - като цвят и наситеност. Това е любимото ми червило на този етап. Има избор от цветове, при това богат. А и честно казано както знаете аз обожавам червила и сенки, тип "frosty", а пък и розово-златисти....а и със студен подтон..Припоръчвам червилата от тази серия с 2 ръце!


Лакът - имам 6 или 7 лака от сравнително новата серия Selective. Много наситени цветове, покривни, богат избор от нюанси..Много харесвам тези лакове. Цената им от околбо 3 лв. е чудесна, сравнена с качеството им. Опаковката също е много симпатична. Избрах да заснема най-нежният нюанс от тези, които имам /тъй като останалите са предимно тъмни/, но въпреки това е покривен. Препоръчвам тези лакове, няма да загубите ако изпробвате!


Моливът - няма как да не кажа, че всички нюанси, които имам са прекрасни! Моливът е мечта - мек, лесен за нанасяне, траен, наситени цветове, голям избор от нюанси, с удобен гумен накрайник и най-важното - евтин! Цветът, който виждате на снимката съм използвала основно като сенки, тъй като е по-светъл. Тези моливи са една от най-успешните ми покупки!


Е, това беше моят топ 3. За скромната цена под 10 лв, можете да имате наистина най-необходимото. Много съм доволна и от трите продукта и определено бих закупила всеки от тях отново. Всеки един е изпробван и гарантирам, че няма да останете разочаровани. Все пак цената не винаги е определяща за качеството, понякога евтините неща са по-качествени от по-скъпите или поне - равностойни.

А кой е вашият Топ 3? Имате ли някой от тези продукти?

Follow me:
            

5 коментара:

  1. Много хубава публикация!Моливите тип опушен грим ли са?Ако е така си е супер за тази цена, а и да не са, техните моливи са ми сред любимите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами попринцип стават и за опушен, тъй като имат гумен накрайник. Но трябва да се работи бързо с тях, тъй като са меки и засъхват бързо. След това няма мърдане и размазване, особено с база! :)

      Изтриване
  2. Благодаря ти!Ще ги издирвам по магазинчетата при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. В случай, че не ги намериш имат сайт от който може да се поръча и онлайн. В ревюто на моливите съм дала линк към сайта.

    ОтговорИзтриване
  4. Да,да знам го!Все слагам по някой продукт в Желани.Пак благодаря!

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •