петък, 25 юли 2014 г.

My Lipstick Collection


Преди време бях правила подобна публикация, но от тогава нещата се промениха малко. Е, не мога да кажа, че колекцията ми е от най-впечатляващите, но тъй като като цяло продуктите за устни са любимата ми част от макиажа, то реших да отделя един ден за да направя тази фото публикация. Като споменах снимки, реших да експериментирам този път и да ги направя по "арт". Надявам се да видите разликата и новия вариант да ви допадне. 

Относно червилата и гланцовете - тяхната бройка не е така внушителна. Държа ги в така известните поставки за червила от магазини Джъмбо. За момента имам 4 такива органайзера, но скоро ще се сдобия и с 5-ти, тъй като той е много удобен и за течни сенки, коректори, спирали и т.н. Цената на поставките е скромна - 3 лв. А те са от прозрачна пластмаса. В тази публикация няма да бъда много приказлива, тъй като повечето от нещата, които мога да се кажат ще видите в снимките. Честно казано не знам точната бройка на червилата и глосовете, но са окоо 40 може би. А от колко червила се състои вашата "Lipstick collection"?

Първата доза червила са  4 бр. от серията на Avon - Ultra Color RichСледвват червила на Avon, NYX, Essence & Wet 'n wild. Следват червила на Avon, Maybelline & Clinique.  И последната розова "порция" червила е на Ffleur, L'oreal, Revlon, Wet 'n wild, Golden Rose & Flormar.От снимките по-горе ясно се видя, че имам съвсем нескрит афинитет към червилата с нюанси "пепел от рози", както и розово-златистите и блестящи такива. За моя изненада обаче, едни от любимите ми червила са именно по-бюджетните. 

Сега следват глосовете, които са значително по-малко. Преди време, не използвах червила, а само гланцове, но в момента нещата изглеждат по различен начин /очевидно/. :)
Eто и как изглеждат органайзерите, когато са пълни. 
Леко скосената им форма спомага за по-лесното намиране на дадено червило и определено ги намирам за много практични.


И за финал ще покажа единствените моливи за устни, които имам. 
Някак не мога да се наканя да си купя повече, тъй като рядко използвам попринцип /да не кажа никога/. 


Е, това беше моята колекция за момента. Реших този път да не изброявам за всяко едно от червилата /а за някои от тях има и отделни публикации/. Ако някое конкретно ви интересува, не се срамувайте да попитате. :)

А каква е вашата колекция от продукти за устни? Имате ли публикация на тази тема? Кое е любимото ви червило/марка?

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Красоти :)) прекрасни нюанси, така обичам публикации за червила :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Да и аз много обичам подобни статии. :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •