понеделник, 13 януари 2014 г.

Wet 'n Wild | Silk Finish - Dark Pink Frost

И "за десерт" оставих най-любимия си продукт от 5-тте, макар да е и най-евтиният. Предполагам отдавна знаете за афинитета ми към розови червила, със златист блясък и от много, много дълго време търсих именно такова. И за мой късмет най-после го открих! Това е червило, от овлажняващата серия на марката, с витамини и алое вера ( Silk Finish ). 


Нюансът, на който се спрях е Dark Pink Frost, като цветът е точно описание на червилото. То пристига стабилно и сигурно опаковани, за да нямате съмнение, че преди това е било отваряно и срокът му на годност е започнала да тече. 


Както показва и името, цветът е "тъмно розово", като червилото има лилавеещ подтон, а блясъкът му е златист. Не зная как да определя подобен тип червило, отвен дуохромно /макар този термин да се използва основно за сенки и лакове/. Точно такова е червилото - съдържа 3 цвята в себе си - розово, + лилавеещ подтон и силно златист отблясък. Миризмата му е на червило /предполагам знаете за какво говоря/. Няма по-специфичен аромат.


Определено се влюбих в това червило от първото нанасяне! Усеща се действително овлажняващо върху устните, като издържа средно около 2 часа, може би и малко по-дълго. А цената му е едва 2.90 лв. Съдържа в себе си 3.6 гр. продукт, което е стандартен грамаж и е доста бих казала. В дадения случай, определено качеството е чудесно, а цената достъпна - именно това ми харесва в марката като цяло.



Ето и как стои нанесено върху моите устни, като снимките са правени както с апарат, така и с телефон. Мисля, че цветът е реален. На снимката в средата виждате, как розовото има лек лилавеещ подтон.


Ако пък това не е вашият цвят, то имате богат избор, тъй като гамата на предлагани нюанси не е никак малка. Но аз, лично за себе си, открих перфектният ежедневен нюанс, подходящ за всички сезони! Със сигурност ще го поръчвам и за в бъдеще!

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Страхотно е червилото! Аз имам Breeze, което е нюд нюанс, но със студени подтонове и сребрист блясък. Супер е подходящо за лятото. И Вашето е в страхотен цвят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, при първа възможност бих изпробвала и споменатият от Вас цвят. Но за скромната си цена лично аз съм много, много доволна от продукта. :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •