понеделник, 13 януари 2014 г.

Wet n wild | Mega Last - E907C Mauve Outta Here

Искаше ми се да пробвам някое матово и пастелно червило, тъй като до момента изцяло матово червило не бях имала. Също така то да бъде в моя нюанс /розово, пепел от рози/, поради тази причина се спрях на Mega Last - E907C Mauve Outta Here. За моя изненада обаче, цветът се оказа малко по-различен.

wetnwild mega last mauve outta here

Както знаете, цветът на 2014 година е светло лилавото. Такъв се оказа и нюансът на червило. Той всъщност е светло розов, в студената гама, което има лек синеещо-лилавеещ подтон. Определено до момента не бях се сблъсквала със студено розово, що се отнася до червило, но и този момент дойде. Цветът наистина е особен, но не е твърде ярък. Идеален за летните месеци бих казала. Червилото е опаковано добре, затова няма да имате опасения, че някой го е отварял преди това или че срокът му на годност е започнал да тече.

wetnwild mega last mauve outta here

Самото червило е трайно, много силно пигментирано и напълно пастелно и матово. Цената му е 7.90лв. Като всяка червило с по-суха консистенция, съветвам ви и преди да нанесете това да поставите балсам. Тъй като всички сухи и матови червила правят несъвършенствата още по-видими /като например сухи и напукани устни/, то преценете дали ще можете да носите такъв тип червило. Ако отговорът е не, то тогава се насочете към по-хидратиращо. Ако пък обичате матовите червила, определено би ви харесало. Предлаганите цветове са разнообразни.

wetnwild mega last mauve outta here

wetnwild mega last mauve outta here

Ето и как стои нюансът върху моите устни, като цветът не излезе на 100% реален, но това са възможностите на фотоапаратът ми за съжаление. Снимките, където червилото изглежда по-синеещо са правени с телефон, но нюансът е по-реален. На останалите изглежда прекалено "топло" розово, което е по-далеч от истината. Но пък действително е матово, няма никакъв блясък.

wetnwild mega last mauve outta here

wetnwild mega last mauve outta here

А вие използвате ли матови червила? Бихте ли изпробвали този нюанс?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •