неделя, 3 ноември 2013 г.

Аvon | Glazewear - глосове за устни

Днешната публикация ще е свързана с глосовете на Ейвън. До момента имам два от серията Sparkle и една от Shine. Нека първо разясня каква е разликата между двата вида.


При серия Sparkle, брокатените частици са по-едри, по-искрящи и съответно гланцът блести повече. Но цветът е по-прозрачен и непокривен. При наслояване обаче е възможно да докарате някаква плътност. При тази сериа, сребърната лента под капачката е с холограмни точици, затова и лесно ще я познаете.

При серия Shine, частичките са толкова дребни, че върху устните почти не се забелязват. Цветът е по-плътен и наситен. Тази серия има изчистена сребърна лента под капачката, без блестящи холограмни точки, както е при другата. По това лесно ще я разпознаете.


Като цяло апликаторът ми е сравнително удобен, но продуктът който остава върху нещо с един замах за мен не е достатъчен. Опаковката е компактна, стабилна, но някак е трудно да се доберете до продукта, който е отстрани /тоест когато вече е на привършване, ще е почти неизползваем/.  Гланцовете не са много лепкави, дори мога да кажа, че не са в сравнение с останалите, които имам, което е предимство донякъде, но и трайността е ниска до средна. Всеизвестно е, че колкото по-лепкав е гланца, по дълготраен е. Може да се каже, че съм доволна от тези глосове, но недостатък за мен е, че цветът и на трите и особено Sparkle серията е доста sheer /полупрозрачен/.


Нюансите, които имам са съответно:

Pink Lemonade - ярко розов, с лилави и сини брокатени частички. Да, може да е странно, че има такъв цвят глитъри, но върху устните стои много нежно. Почти прозрачен върху устните.

Tickled Pink - може би любимият ми от трите. Най-покривен. Красив пастелно розов нюанс, наподобява пепел от рози. Върху устните не се забелязват брокатчетата, но е лъскав.

Rave - красив цвят, нещо между тъмна циклама с лек червеникъв подтон. С доста осезаеми златисти брокати, но има и цикламени. С наслагване се докарва цвят, доста блестящ. Харесвам го!


Харесвате ли това ревю? А имате ли някой от тези глосове? Кои точно? Коя серия харесвате повече? Кой е любимият ви глос на Avon?

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Харесвам много ревюто ти, както и всички други ! Имала съм такъв глос отдавна и помня,че беше доста симпатичен! Има две неща, в които съм признала AVON - гланцове/червила и спирали!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, радвам се, че ревютата ми се харесват, винаги влагам много старание. :) Относно написаното - да, спиралите им не са лоши, червилата за съжаление не са особено трайни, гланцовете от тези две серии са добри. Гланц Luxe на мен лично не ми харесва, имам анти ревю за него, можеш да потърсиш :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •