неделя, 10 ноември 2013 г.

Inglot | AMC Shine № 46

Може би не е изненада, че харесвам блестящи и перлени сенки. Но се оказа, че освен тях обожавам и такива тип "duochrome eyeshadows" или в превод: сенки, които носят повече от 2 цвят в себе си, например тези, които ще ви покажа днес - те са бледо прасковено, почти нюд, с розов блясък.

my purple inglot palette

Купих си ги, защото изглеждаха божествено на луминисцентна светлина. Уви останах леко разочарована, защото някак се оказа по-слабо пигментирани отколкото ми се искаше, а розовият им блясък някак се губи. На изкуствена светлина предполагам ще се вижда най-ясно дуохромният им ефект, но на естествена светлина изглеждат по-скоро като съвсем блед прасковен нюд. Общо взето цветът е сравним с този на хайлайтър. Цената беше както винаги 8.50 лв.

Eто и как изглежда цветът в сайта на Инглот



А пък ето и моите суочове. Апаратът ми не успя съвсем да улови двойнствеността на сенката, но както и да е. Мисля, че от всичко показано можеже да добиете представа.

inglot palette amd shine 46

Като обобщение - приятен, но твърде блед за мен цвят. Харесвам го като допълнение или основа към други сенки, но самостоятелно е твърде блед /може би на по-мургави дами ще стои по-добре и ще изпъква повече/.

А вие харесвате ли подобни дуохромни сенки? Бихте ли купили конкретно тази? Какви сенки на инглот имате и доволни ли сте?

Follow me:
            

6 коментара:

  1. Обожавам сенките на Inglot и твоят пост ми напомни, че трябва да отида да си вземе някои нови цветове. AMC Shine 46 специално ми е в wish list-a от много време и нямам търпение да си го взема, прекрасен е! <3

    Андреа | RosyChicc

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че съм помогнала по някакъв начин. Действително е интересен цвят, но доста блед. Всичко зависи от това какво търсиш :)

      Изтриване
  2. Аз също съм фенка на сенките на Инглот и ме радва разнообразието от цветове, което ме подсеща, че скоро не съм си купувала сенки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, така е. Най-хубавото от всичко при Инглот е, че не е необходимо да се купува палитра от 10 сенки например, от които да харесваш и използваш не повече от 3-4. Купуваш точно това, което искаш. Това им е предимството :)

      Изтриване
  3. Здравей, страхотне блог! ДЗосега не съм си купувала сенки на Инглот. Къде мога да ги намеря в София? И каква е цената на една палитра от 4-5 цвята примерно, горе-долу „? Трайни ли са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, благодаря ти :)
      Инглот може да откриев в Сердика мол /малко преди румънското посолство/. Цената на един рефил /на един цвят/ е 8.50лв. Доколкото знам палитра за 5 цвята е около 20 лв. Относно сенките - повечето са пигментирани, но разбира се аз съветвам винаги да се използва и база за да е по-сигурно.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •