неделя, 3 ноември 2013 г.

Flormar № 427 / taupe color /

Ако има нещо, което нося рядко в грима и върху ноктите си, това е сивият цвят. Това сякаш не е точно моят цвят и рядко съм в настроение за подобен неутрален нюанс. Днес ще ви покажа обаче един бюджетен лак, който може да задоволи капризът ми/ни да носим сив лак.


От бюджетните лакове, този най-много се доближава до представата ми за taupe цвят. Този лак е изцяло пастелен, няма никакви шимъри, глитъри и каквото още се сетите. Цветът преблодава в сивата гама, но има кафяв и лилав оттенък в зависимост от светлината.


Апарата ми не успя да улови съвсем точно цвета и на снимките изглежда сиво, със зеленикъв подтон. Но в действителност е сиво-кафяво, с лилав подтон. Идеален есенен и зимен лак! Цена под 2 лв.


Тук можете да видите на снимката най-ляво как стои на 3 пласта - доста плътен и лъскав, почти огледален блясък. На следващите три виждате и как изглежда на естествена светлина. Не снимах на слънце, тъй като вече на доста други места можете да видите как стои - доста по-кафяво. Общо взето с малко повече фантазия можете да уловите и лилавия подтон.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •