понеделник, 28 октомври 2013 г.

Golden Rose Selective - Crimson Sunset № 39. (маникюр "Топла Есен")

Ще бъда кратка. Времето навън е прекрасно, топло и красиво! И няма как тази прелест да не ни вдъхнови да пренесем частица от нея и в макиажа си. Аз реших да го направя върху ноктите си. Есента е любимият ми сезон, затова реших и да сложа такъв цвят лак и това е Golden Rose Selective - Crimson Sunset № 39.


Цветът както подсказва и името му наподобява парещ залез. Казвам парещ, защото цветът е много интересен - преобладава оранжевото, но има червен подтон и розов блясък според светлината. Да, наистина звучи странно да се комбинира розово и оранжево, но в случая смятам, че е доста сполучливо.


Специално вдъхновение получих и от красивите червени листа, които някак още преди да сложа този лак изникнаха в съзнанието ми като перфектна комбинация за снимки. И се надявам и вие да смятате, че цветовете пасват идеално. И не остана какво повече да кажа, сега ви оставям да помечтаете за още красиви и топли есенни дни изпълнени само с хубави емоции. 


И ако до момента не съм успяла да ви настроя на есенна вълна, то следващите две снимки със сигурност ще успеят.С пожелание за уютна и топла есенна вечер.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •