четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Maybelline | Colorama №135

В тази публикация ще ви покажа един лак от серията на Maybelline, който според мен е идеалния цвят за сезон есен-зима. Цветът наистина е много красив и ако имате афинитет /като мен/ към подобни нюанси, то се надявам тази статия да ви е от полза по някакъв начин.


Както вече ви споменах, цветът е много красив - нещо между бордо и патладжанено лилаво. Лакът има лек златист шимър, което го прави по-скоро перлен. На мен и на много от вас знам, са любими подобни цветове за сезони есен и зима. За мен също са олицетворение на тези два сезона и обожавам да ги нося тогава. Представете си - какво по-хубаво от топъл шал, ръкавичкии един тъмен нюанс лак. :)


За цената от около 3-4 лв. получавате едва 7 мл. продукт. На пръв поглед е малко, но ако сте като мен и обичате разнообразието знаете, че никога един лак не може да бъде изхабен до самия му край. Затова за мен малкото количество не е проблем, тъй като и без това рядко нося един и същи лак повече от 4-5 пъти на сезон. 



Единствения проблем, който имам с този лак е, че както и да го нанеся ми се образуват балончета. Не зная дали е от самата консистенция на лака или проблемът е друг. Не мога да си го обясня, защото съхранявам всичките си лакове по един и същи начин, но само с този имам такъв проблем. Ако се обрстрахираме от това обаче, нанасянето е добро и окрива плътно на 2 пласта.


Е, това беше моето сезонно предложение за тъмен и наситен нюанс лак. Ако и на вас ви се образуват тези досадни балончета и знаете как това да се предотврати, бих се радвала да споделите в коментарите.

Follow me:
            

1 коментар:

  1. Днес си го купих, много готин цвят, много ми хареса. Взех си и 56 номер, който е отново уж променящ се, розов. По принцип ми харесват лаковете на Мейбълин ,обаче миналата година си купих няколко и не съм ги ползвала точно заради балончетата. Сега съм със същия като този, основата ми е бял перлен лак (мързеше ме да го свалям) и нанесох 2 слоя и никакви балончета няма :)
    Може да ме последваш в GFC и Bloglovin ако искаш, много ми харесва блога ти.
    http://irisshades.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •