четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Четки за грим IMPALA

Здравейте. Днес ще поговорим за четките от Impala. Не особено популярна марка, която обаче според мен заслужава внимание не само заради бюджетните си четки, но и заради силиконовите си моливи, за които ще има ревю скоро. 

impala chetki za grim

Започвам с това, че имам само три четки на Импала, но и трите са много качествени и съм много доволна от тях! Имам и едно малко апликаторче за опушване на очна линия.

impala chetki za grim

№ 10 четка за опушване, смесване на сенки; № 2 за руж и хайлайт /или при мен за смесване и разнасяне на сенки/; № 8 плоска четка за фон дьо тен и всякакви течни и кремообразни продукти

impala chetki za grim

 • Четката за фон дьо тен е много добра, не падат косми и тъй като е от изкуствен косъм е много подходяща за нанасяне на течни фон дьо тени, но лично аз съм я използвала и за нанасяне на мус фон дьо тен и резултатът също ме удовлетвори.

 • Четката за опушване е много мека, удобна и практичка. Определено съм много доволна и от нея.

 • И последна е четката за хайлайтър, която обаче може да се използва и за блиндиране на сенки, за нанасяне на руж или както аз я използвал - за нанасяне на пудра. Четката също е много мека е пухкава и не е паднал и косъм. Опаковката е изчистена и стилна.

Отляво - Ecotools                                        Отдясно - Impala

impala chetki za grim vs ecotools

А сега както обещах, да ви покажа разликата между Impala & Ecotools и защо предпочитам Impala. Тук ясно можете да видите колко по-меки и пухкави са госмите на Екотулс-а. Попринцип това не би било проблем, но за такъв тип четка не е препоръчително, тъй като космите на четката следва да са по-скоро еластични, за да не попиват прекалено много продукт. Меките косми на Екотулс пречат за равномерното разнасяне на течни продукти, тъй като поемат голямо количество от фон дьо тена и аз лично не успявам да постигна добра покривност или добри резултати. Четката се огъваше при нанасяне и поемаше огромно количество продукт. Четката на Impala също попива известно количество фон дьо тен, но заострената и форма, гъсти и жилави косми спомагат за лесното разнасяне. Не поема твърде много от фон дьо тена и успява да го разнесе бързо и лесно. Много ми харесва синтетичният косъм, от който е направена. 

Четките можете да поръчате и онлайн от Impala Online

 Това е засега. Имате ли четки на Екотулс, харесвате ли ги? А имате ли четки на Impala, кои? Доволни ли сте? Откъде купувате или поръчвате продукти на Импала?

Follow me:
            

4 коментара:

  1. Интересно ! Чудесна публикация !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря! Радвам се, че е била полезна по някакъв начин :)

      Изтриване
  2. Много ми се иска да ги намеря тези четки някъде, може ли повече информация от къде мога да се сдобия с тях освен онлайн магазина им?:)

    ОтговорИзтриване
  3. и трите четки на импала са много добри, ползвам ги често. има ги в кварталните магазини за козметика на достъпни цени.

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •