понеделник, 30 септември 2013 г.

Maybelline | Color Tattoo eyeshadows - Pink gold & On and on bronze

Това са не само любимите ми сенки на Мейбълийн, но и едни от любимите ми принципно. Тъй като имам от доста време този продукт бих казала, че му имам пълно доверие.

maybelline color tattoo pink gold on and on bronze

Какво харесвам в тях:
Стъклено и стабилно шишенце, но с голямо гърло, което позволява лесно загребване както с пръсти, така и с четка. Аз лично нанасям само с пръсти.
Цветовете са наситени, позволяват наслояване.
Приятни ежедневни цветове, перлени, но не прекалено. 
Цената е добра, съпоставена с количеството.

Какво не харесвам:
Единия от цветовете леко се твърди и се нанася по-трудно. И като цяло без база не бих си позволила да ги носа, защото колкото и по-трайни да са от повечето ми сенки от този тип, все пак се събират.

maybelline color tattoo pink gold on and on bronze

За цветовете:
Pink Gold представлява много нежно розово със златист дискретен блясък. Нанесено върху клепача стои почти изцяло розово.
On and On bronze, което в чужбина носи името Bad to the bronze е много приятно бронзово-златисто. Според мен подходжда на всеки цвят кожа. Това е любимият ми нюанс от серията.

maybelline color tattoo pink gold on and on bronze

За консистенцията:
Както споменах, сенките са кремообразни, но не са прекалено мазни. Нанесени трябва да се блиндират бързо, защото също така и засъхват бързо. Лично аз не успявам да ги нанеса по друг начин, освен с пръсти. Но с плоска и по-твърда четка предполагам е възможно. Аз обаче смятам, че нанасяйки с пръсти се позагряват и по този начин се и разнасят по-лесно. Текстурата макар и кремообразна е твърда, няма никакъв начин да се разтече при пътуване например.

maybelline color tattoo pink gold on and on bronze

Дори съм правила комбинация - нанасям розовите на целия клепач след което леко опушвам в края на окото с бронзовите. Допада ми как стоят и самостоятелно и заедно.

maybelline color tattoo pink gold on and on bronze

В заключение:
Харесвам и двата цвята, но мой любимец си остава On and on bronze. 

Цена: ~ 10 лв./бр.

А вие имате ли тези сенки? Кои цветове и доволни ли сте? А кои са любимите ви кремообразни сенки?

Follow me:
            

11 коментара:

  1. И аз имам точно тези два цвята. Абсолютни любимци са ми, спокойно мога да изхвърля всички останали (множество) сенки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам така наречения taupe и не е лош...в студената гама е и много изразително стои на фона на бялата ми кожа и може да се направи много лесно опушен грим с него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз се чудих много дали да го взема, но понеже рядко посягам към матови сенки, за момента се отказах. :) Но ми е в wish листа принципно.

      Изтриване
  3. Имам On and On bronze И Pernament Taupe . Определено On and on bronze са ми любимите. :)) Стоят уникално. Нанасят се много лесно и приятно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. Отдавна се замислям за taupe, но все ми се струват много тъмни за мен.

      Изтриване
  4. Имам и Taupe и On and On Bronze , но защо не ги ползвам често, не знам. Искам много това розовото злато, но всеки път като посегна и се сещам как си седят другите в шкафа и се отказвам. Трудно ми е да ги преливам с тази кремообразна консистенция. :(((((((

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, действително са малко трудни за работа, а и на мен ми се искаше да са по-кремообразни. Розовите честно казано и аз почти не използвам - може би осъзнах, че всъщност не ми отива толкова розовото :D но иначе са също толкова пигментирани, колкото и другите. :)

      Изтриване
    2. Добре,а как точно ги опушваш тези сенки? Имам предвид това, което си написала за розово на целия клепач и опушваш с бронзово. Имаш ли някаква техника по-така или ?

      Изтриване
    3. Не, няма нещо особено и в случая, както съм написала "опушване" е по-скоро като за съвсем лек ежедневен грим. Просто нанасям от бронзовите в края на окото с пръсти и това е. :)

      Изтриване
    4. Ясно. Ще пробвам този вариант и ще видим. Хвърлила съм око на два цвята още и вероятно няма да устоя :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •